Reforma integral de la zona de banys any 2015

Treballs d'enginyeria en el càlcul i assessorament tècnic per a l'execució de les noves instal.lacions.

A principis d'Agost del 2015 es va reobrir el centre lúdic despres de les obres de reforma integral de tota la zona de banys.

Arquitectura: Miquel Subiràs .msbestudi-Taller d'arquitectura i disseny

Empresa instal.ladora: Instal.lacions J. Pallarols S.L.

La reforma va esdevenir un canvi integral de tot el disseny de l'espai termolúdic de piscines ,jacuzzis i banys .

Per mitjà d'una passera elevada que travessa tot l'espai termolúdic s'accedeix a 3 cabines Gravitarium de calor seca entre 55 i 65º  i 3 jacuzzi elevats, 2 exteriors i 1 interior .

Es va procedir a canviar tot el concepte del sistema d'il.luminació ,tant l'enllumenat ambiental com els enllumenats subaquàtics per mitjà d'equips d'alta eficiència amb tecnologia LED i un sistema de control domotitzat que permet per mitjà de programació regular el flux lluminós , aconsseguir tota la gamma de colors i coordinar tant la il.luminació ambiental com la subaquàtica amb la musica ambiental i amb el nou sistema de projecció de gran format sobre una pantalla linial de 130 metres de llargada, única a Europa, que quan es fa fosc, convida a fer un viatge a través dels racons mes màgics i desconeguts d'Islàndia.