Comunicat Covid19

17/04/2020

Comunicat de BELLMAS ENGINYERS ASSOCIATS y BIB Maquinaria sobre el nostre posicionament davant de la situació de pandèmia ocasionada per el COVID-19 i la realització de la nostre activitat.

 

Mitjançant el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, s'ha declarat l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

En aquest sentit, tot el nostre equip humà es solidaritza seguint estrictament les recomanacions de Sanitat, tractant així de conciliar l'activitat mínima necessària en les nostres oficines per a la protecció de la salut de tots els ciutadans.

No obstant això seguim treballant per prestar els nostres serveis d'enginyeria - construcció - consultoria de seguretat alimentària i laboral essencial i enfocada a afrontar l'actual crisi global que ens ha tocat viure.

Aprofitem l'ocasió per donar les gràcies a tots els professionals de la sanitat, així com també a tots els professionals responsables de la seguretat viària, serveis comunitaris essencials, i professionals de la cadena alimentària, entre d’altres.

Ara més que mai, pensem que és moment de donar a conèixer la professió de l'enginyer agrònom, i especialment reconèixer el treball del nostre equip d'enginyers agrònoms, els quals vetllen per la sanitat i la seguretat de la cadena alimentària per tal de garantir produccions sanitàriament segures i de qualitat.

La cadena de proveïment alimentària ha de funcionar amb les millors garanties en l'estat d'alerta en què ens trobem, la feina dels professionals de l'enginyeria agrònoma és molt divers però està sempre estretament relacionat amb l'alimentació i benestar de la població. La crisi sanitària ha fet que es posi de manifest la importància de el sector agroalimentari, i posem en valor la tasca dels professionals que permeten que tinguem accés a aliments sans i de qualitat tots els dies de l'any. (Enginyers Agrònoms de Catalunya, 2020).

D'aquesta manera, volem donar les gràcies a la implicació de la totalitat de la societat, així com també a l'activitat dels enginyers que vetllen pel compliment de tota la normativa per assegurar un alt nivell de seguretat laboral i alimentària.

Finalment, volem transmetre un missatge d'ànims i agraïment a tots els nostres clients: professionals dels diversos sectors, restauració, hostaleria, sanitat, residències sanitàries, comunitat educativa, indústries, professionals de el sector agroalimentari: agricultors, ramaders, pescadors, cooperatives i indústria alimentària, majoristes, comerç minorista, distribució i logística, per la col·laboració i proximitat en aquests excepcionals moments i així com durant tot l'any. Els comuniquem que seguim prestant els nostres serveis essencials, d'una manera col·laboradora i reforçada, sota el nostre protocol implantat de seguretat per combatre el Covid19.

 

Ara, més que mai, tots sumem.

 

A Girona, a 15 d’Abril del 2020

L’equip humà de Belmàs Enginyers Associats