VALORS CORPORATIUS

Com a empresa d'enginyeria volem aportar un valor afegit al conjunt de la societat assumint els següents compromisos els quals ens impulsen a assolit una millora constantment:

CONFIANÇA: Basant-nos en la nostre experiència i trajectòria, entenem que el millor resultat d’un servei només s’aconsegueix generant una relació de confiança amb el client, basada en un sòlid coneixement tècnic i una atenció als detalls tècnics prioritària.

EQUIP HUMÀ I COL·LABORADORS: Fomentem la cooperació i el bon ambient de treball amb una  interrelació entre tots els membres de l’empresa  i col·laboradors per créixer i evolucionar amb la aportació de tots/es.

SOSTENIBILITAT I FUTUR: Enfoquem tots els nostres esforços cap a la sostenibilitat, projectant contínuament solucions tècniques eficients prioritzant la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. 

PROGRÉS:  Constantment ens centrem en la creació d'un equip multidisciplinari mitjançant el qual puguem  accedir a projectes cada vegada més complexes, per això contem amb un Pla de Formació continuat que ens permet estar al corrent de les ultimes actualitzacions, legislatives així com tecnològiques, del sector.