Conjunt Residencial de 12 viviendes a primera linia de mar

En col.laboració amb l'equip d'arquitectes hem redactat el projecte de les instal.lacions d'un complex residencial situat en un dels racons més bonics i privilegiats de la Costa Brava, en una parcel·la plena de pins front al Mar, s'alcen aquest conjunt de dotze habitatges. S'esculpeixen com tres volums rocosos que s'assemblen a les roques de la cala.

En aquest entorn excepcional i únic, tots els habitatges tenen vistes al  mar alhora que posseeixen de privacitat gràcies a la morfologia de la seva arquitectura compacta i a la seva implantació topogràfica. Tanmateix disposen d'unes instal·lacions projectades innovant amb les ultimes tecnologies aportant benestar i una alta eficiència energètica.

Una muralla perimetral envolta aquest petit oasi, protegint un poètic jardí interior que preserva les espècies locals: pins, roures i alzines sureres. A l'extrem de la parcel·la: la piscina desbordant es confon amb el mar.

El seu disseny interior se centra en tres conceptes principals: la llum, l'espai i el recorregut. Tot això li confereix una atmosfera museística, però alhora càlida i mediterrània.

La llum està pensada en tot moment per captar les seves diferents matisos. L'espai és concebut com un magma, fluid, que fuig de les compartimentacions tradicionals. Tota la distribució gira entorn a la terrassa principal. Res es deixa a l'atzar, les visuals estan curosament estudiades en tot moment.

La materialitat es resol amb materials locals i tradicionals però treballats i col·locats d'una manera contemporània i amb la tecnologia actual. Els colors terra i el joc de textures són sens dubte els protagonistes.

PROMOU
Group de Palol

EQUIP ARQUITECTURA
Prous arquitectes
FIGA Arquitectes

ENGINYERIA D'INSTAL.LACIONS
Bellmàs Enginyers Associats S.L.