Reformes i ampliacions any 2020.

0

Tot i la crisis provocada per l'estat d'alarma derivat del COVID 19 i de cara a la temporada túristica del 2020 ,s'han fet importants millores i ampliacions a les instal.lacions del camping per tal de oferir el millor i acurat servei als clients.

S'ha reformat integrament el supermercat i la zona de restaurant que tindrà una gran cuina en illa totalment reformada i funcional ,disposant de totes les màquines i equipaments necessaris per a garantir la qualitat i eficiència del servei de cuina i menjador.

Seguint amb les ampliacions iniciades a l'any 2019 ,s'han fet totes les instal.lacions d'electricitat ,aigua i telecomunicacions per a la instal.lació dels 44 bungalows extra confort per a un màxim de 5 persones previstos per a la segona fase.

S'ha traslladat i ampliat el centre de mesura en mitja tensió per a una potència màxima admissible de 1.200 Kw. en previsió de futures ampliacions. En aquesta fase d'execució de de les reformes i ampliació de les instal.lacions elèctriques s'ha legalitzat una ampliació de potència maxíma admisible de 850 Kw.

Treballs realitzats : Disseny ,càlcul ,projecte executiu i legalització de les instal.lacions elèctriques ampliades i reformades

Empresa Instal.ladora: Esteve Reixach S.L.