Reformes temporada 2019.Bungalows extra confort i bugaderia

0

Dins de les millores contrinues que es realitzen al camping  i de cara a la temporada túristica del 2019 s'han instal.lat en una primera fase 20 bungalow extra confort per a un màxim de 5 persones.

Especialments dissenyats per la propietat  s'ha prioritzat la comoditat i la sensació d'amplitud. Equipats amb grans llits, gran sofa, 2 TVs amb diferents canals de satel.lit, aire acondicionat en bomba de calor, rentavaixelles, cuina d'inducció ,microones ,cafetera nespresso i bany complert.

Cada bungalow te just al davant seu una plaça de parking pel cotxe i estan ubicats en la part del càmping mes a prop de la platja.

El projecte global de la instal.lació de bungalows extra confort  consta de 4 fases : En la primera fase s'han instal.lat 20 bungalows per a la temporada turistica 2019 ,preveient 3 fases posteriors en les que està previst instal.lar 137 bungalows extra confort mes.

Potència elèctrica instal.lada en primera fase: 138 Kw.

Potencia electrica prevista en les fases 2-3-4 : 944 Kw.

Així mateix i de forma complementària s'hn fet les instal.lacions necessaries per la posta en marca d'una moderna bugaderia  d'autoservei amb 7 màquines de rentar, 3 assecadores i una taula de planxar. Està situada en el centre del càmping, al costat del supermercat.

Disseny ,càlcul i projecte executiu de les instal.lacions elèctriques