Nou tren de rentat de cotxes amb teconologia innovadora i eficient

La Fundació Ramon Noguera renova el rentat de cotxes del polígon Mas Xirgu de Girona amb una tecnologia innovadora que permet recuperar el 85% de l’aigua utilitzada.

Hem participat en la part d’enginyeria per a les adequacions en tren de rentat de cotxes de la Fundació Ramon Noguera al polígon Mas Xirgu de Girona, el qual ha reobert les seves portes amb unes instal·lacions renovades i una tecnologia innovadora que permet recuperar un 85% de l’aigua utilitzada.

Les instal·lacions comptem amb un sistema pioner que ofereix rentats més eficients i ecològics a partir de la utilització del Green Car Care, una gamma de productes fàcilment degradables amb una cadena de valor del tot sostenible. Els materials que s’utilitzen són respectuosos amb les persones i el medi ambient, permeten optimitzar-ne al màxim el seu consum, els seus volums de transport s’han reduït a partir d’una alta concentració i amb la seva fabricació s’aposta per una estratègia ‘zero waste’ que permet minvar els residus de manera sistemàtica.

La millora integral d’aquesta infraestructura a Girona se suma a la renovació que es va realitzar l’any passat al tren destinat a la neteja i desinfecció de cotxes i vehicles de grans dimensions ubicat al polígon industrial de Montfullà (Bescanó), amb la implementació d’un nou servei de rentat d’alta pressió.La Fundació Ramon Noguera és una entitat d’iniciativa social no lucrativa que dona suport a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies a Girona i comarca del Gironès. La seva missió està centrada en garantir la qualitat de vida d’aquestes persones i els seus valors estan fonamentats en el compromís amb les persones a través d’una atenció integral i propera al territori.

Font: Fundació Ramónhttps://grupfrn.cat/es/ Noguera i Comunica.cat